Løsninger

Lad Os Stå For Teknikken

Så Sparer Du Tid Og Kræfter

Vi har stor erfaring indenfor IT-verdenen og arbejder med tingene til daglig i firmaer hvor oppetid er alfa-omega, derfor er vi som skabt til at sikre infrastrukturen til et LAN/E-sports event.

Vi Tilbyder

Overordnet set tilbyder vi 3 former for løsninger, de har dog en hel del tilfælles men har hver især sine egne unikke træk. De 3 løsninger som er nævnt herunder er alle inkl. personale som varetager opstilling og nedpakning og derfor også vil være tilstede under arrangementet til at yde support til deltagerne, og sikre at det hele kører fra start til slut.
Hvis du hellere vil leje udstyret enkeltvis hos os, er det naturligvis også muligt, vær dog opmærksom på at dette med meget stor sandsynlighed vil være en dyrere løsning.

Hack The World

HTW er et spil/konkurrence hvor vi opsætter en helt masse servere/computere som deltagerne skal "hacke" ved at finde fejl i systemerne og alle, også uden erfaring kan være med.

Læs Mere

LAN/Netparty

De helt klassiske LAN/Netpartys, med et par konkurrencer og en masse fælles gaming. Vi sørger for at medbringe alt det nødvendige, så skal du kun bekymre dig om gæsterne, det bliver ikke nemmere.

Læs Mere

Turneringer/Cups

Store turneringer/cups hvor det bedste hold vinder, vi sikrer en serverkapacitet, sætter serverne op til hver kamp, og sikrer et stabilt netværk, så turneringen kører så glat som muligt.

Læs Mere

Lad og komme i gang

Oplev kvaliteten, og lettelsen. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Få Et Uforpligtende Tilbud