Hack The World

HTW er et spil/konkurrence hvor vi opsætter en helt masse servere/computere som deltagerne skal "hacke" ved at finde fejl i systemerne og alle, også uden erfaring kan være med.

Hack The World

En Moderne Skattejagt

I Den Digitale Verden

Hack The World, er vores bud på en moderniseret skattejagt, hvor man i jagten på at overtage verden skal igennem en masse forskellige forhindringer og “hacke” sig ind på computere og servere. Alt sammen foregår lokalt og på et lukket netværk således at det ikke er muligt at hacke maskiner som det ikke var hensigten at man skal hacke. HTW er opbygget i flere forskellige sværhedsgrader som stiger efterhånden, derfor kan alle være med da de første levels er lavet til at være simple selv for uerfarne.

Vejledende Priser

Vi har sat en pris på følgende 3 scenarier, prisen er vejledende og er INKL. moms og forsikring. Det er ikke sikkert at løsningen passer lige netop til det behov du har, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på ligenetop den løsning du har behov for.

Danmark

Vi opsætter Danmark eller et tilsvarende land virtuelt, deltagerne får herefter et fastsat tidsinterval til at hacke så meget som muligt og derved tjene flest mulige point. Vinderen er det hold af "hackere" der er opnået flest point når kampen slutter.

Europa

Vi opsætter Europa eller et tilsvarende kontinent virtuelt, deltagerne får herefter et fastsat tidsinterval til at hacke så meget som muligt og derved tjene flest mulige point. Vinderen er det hold af "hackere" der er opnået flest point når kampen slutter.

Verden

Vi opsætter hele verden virtuelt, deltagerne får herefter et fastsat tidsinterval til at hacke så meget som muligt og derved tjene flest mulige point. Vinderen er det hold af "hackere" der er opnået flest point når kampen slutter.

Danmark

DKK x

pr. deltager

8 Timer

VerdenBedste Pris

DKK x

pr. deltager

40 Timer

Europa

DKK x

pr. deltager

 16 Timer

Ekstra tilbehør

Strøm(ekskl. tavler):
15kr./deltager
PA-Anlæg:
350kr.+
Uplighting(aurabelysning)
200kr.+
Streaming/overvågning:
50kr./kamera.
Kørsel pr. 4 ps.:
2,5kr./kørt km.
Bro, færge, osv.
Gældende dagstakst

Lad og komme i gang

Oplev kvaliteten, og lettelsen. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Få Et Uforpligtende Tilbud