LAN/Netparty

De helt klassiske LAN/Netpartys, med et par konkurrencer og en masse fælles gaming. Vi sørger for at medbringe alt det nødvendige, så skal du kun bekymre dig om gæsterne, det bliver ikke nemmere.

LAN/Netparty

Det Klassiske LAN/Netparty

Men Med Et Nyt Pust

Når du booker os til at levere løsningen til et LAN/Netparty er det ikke bare et netværk. Vi stiller med døgnbemandet overvågning af systemerne, samt en helpdesk så alle deltagerne kan få hjælp til at fikse IT-relaterede problemer. Det giver dig frirum til at lave en masse andet i stedet for at rende rundt og afhjælpe problemer. Booker du en løsning med serverhosting, sikrer vi ligeledes opsætningen af serverne mellem konkurrencerunderne og sikrer derudover at der er en masse forskellige servere som deltagerne kan joine som de ønsker.

Vejledende Priser

Vi har sat en pris på følgende 3 scenarier, prisen er vejledende og er INKL. moms og forsikring. Det er ikke sikkert at løsningen passer lige netop til det behov du har, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på ligenetop den løsning du har behov for.
Bemærk: Alle vores løsninger er inkl. on-site helpdesk så alle brugere kan få hjælp på lokationen.

Netværk

Vi opsætter et netværk, med alt hvad dertil hører. Intet mere, intet mindre.
Kort sagt en ultra basal løsning som ikke inkluderer andet end det absolut nødvendige. Det betyder også at der IKKE er webfilter, traffic-shaping eller cache på netværket, men udelukkende bliver udført den lovpligtige sessionslogning som beskrevet i logningsdirektivet.

All Inclusive

Løsningen til dem som går all in. Løsningen indeholder alt fra vores totalløsning, men har betydeligt flere serverslots samt muligheden for at deltagere kan få deres egen spilserver i et par timer eller hvad der nu er nødvendigt. Derudover indeholder vores All Inclusive løsning et PA-anlæg med mikrofon, aurabelysning/uplighting, WIFI og overvågning. Bedre bliver det ikke.

Totalløsning

Løsningen til dem der gerne vil have det mere luksuriøse netværk, samt muligheden for at deres brugere kan få hjælp til IT-problemer. Løsningen inlkuderer både webfilter, traffic-shaping og en cache hvilket forbedrer netværksoplevelsen markant. Derudover indeholder denne løsning også gameservere som opsættes lokalt for at aflaste netværksforbindelsen endnu mindre.

Netværk

DKK 30

Pr. Deltager

All InclusiveAlt og mere til

DKK 75

Pr. Deltager

Totalløsning

DKK 50

Pr. Deltager

Ekstra tilbehør

Strøm(ekskl. tavler):
15kr./deltager
PA-Anlæg:
350kr.+
Uplighting(aurabelysning)
200kr.+
Streaming/overvågning:
50kr./kamera.
Kørsel pr. 4 ps.:
2,5kr./kørt km.
Bro, færge, osv.
Gældende dagstakst

Lad og komme i gang

Oplev kvaliteten, og lettelsen. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Få Et Uforpligtende Tilbud