Turneringer/Cups

Store turneringer/cups hvor det bedste hold vinder, vi sikrer en serverkapacitet, sætter serverne op til hver kamp, og sikrer et stabilt netværk, så turneringen kører så glat som muligt.

Turneringer/Cups

Den Gennemførte Turnering

Der Er Simpel At Afholde

Så enkelt kan vores turnerings/Cup-løsninger beskrives. Vi klarer alt det tekniske, hvilket betyder at du udelukkende skal sikre at deltagerne møder til tiden og overrække præmierne i slutningen. Resten skal vi nok sørge for, uanset om det er gruppespil, elimination eller en kombination af begge.

Vejledende Priser

Vi har sat en pris på følgende 3 scenarier, prisen er vejledende og er INKL. moms og forsikring. Det er ikke sikkert at løsningen passer lige netop til det behov du har, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på ligenetop den løsning du har behov for.
Bemærk: ved 1 hold forstås op til 5 personer, er holdene større, så kontakt os for et tilbud.

Basis Turnering

Basis turneringer er turneringer med op til 32 hold, med 16 hold som spiller af gangen. Den maksimale tid for basisturneringer er 8 timer.
Vi vedligeholder og opsætter serverne, og sikre at netværket drifter under hele eventen.

Komplet Cup

Den komplette Cup er vores længste turnering da den varer en hel weekend, typisk fra fredag kl 20, hvor der kan trænes opvarmning og testkampe, selve turneringen vil typisk begynde lørdag morgen kl 10 og varer til søndag eftermiddag kl. 14, hvorefter der uddeles præmier. I Cupsene afholder man gruppespil (8 pr. gruppe) det meste af lørdagen, hvorefter de 2 bedste fra hver gruppe går videre til elimination. Søndagen vil begynde med kvartfinaler og fortsætte indtil finalerne. Vores Cups er ikke begrænset i deltagerantal.

Stor Turnering

Store turneringer er turneringer med op til 64 hold, med 16 hold som spiller af gangen. Den maksimale tid for store turneringer er 14 timer.
Vi vedligeholder og opsætter serverne, og sikre at netværket drifter under hele eventen.

Basis Turnering

DKK 160

Pr. Hold

8 Timer

Komplet CupHel Weekend

DKK 350

Pr. Hold

42 Timer

Stor Turnering

DKK 200

Pr. Hold

 14 Timer

Ekstra tilbehør

Strøm(ekskl. tavler):
15kr./deltager
PA-Anlæg:
350kr.+
Uplighting(aurabelysning)
200kr.+
Streaming/overvågning:
50kr./kamera.
Kørsel pr. 4 ps.:
2,5kr./kørt km.
Bro, færge, osv.
Gældende dagstakst

Lad og komme i gang

Oplev kvaliteten, og lettelsen. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Få Et Uforpligtende Tilbud