Partnerskab

Lad Os Ændre Hvordan

Vi Driver Events

For dem som gerne vil i gang, men ikke selv ønsker at investere hele indsatsen for at stable et arrangement på benene, tilbyder vi at etablere et partnerskab som gavner begge parter.

Kort og Godt

Vi Står For Det Tekniske, Du Sørger For Deltagerne

Et partnerskab har mange fordele, blandt dem er at at arrangementet arrangeres i fællesskab, hvilket betyder at vi har en fælles viden som er med til at sikre arrangementets succes.

Hvordan Vi Vil Bidrage

Udover vores tekniske erfaring, har vi også erfaring med at arrangere og afholde events før, hvilket gør at vi ved hvad der skal huskes og hvad der skal vendes for at sikre en succes.

Vi har vores eget datacenter hvor der for alle vores partnerskaber, bliver oprettet en fildeling. Derudover stiller vi hosting og design af både logo og hjemmeside, inkl. domæne og SSL certifikat til rådighed, uden beregning naturligvis.

Vi tilbyder at hjælpe til med alt det tekniske, herunder budget, tegning af bordplan som lever op til brandmyndighedernes krav, udvikling af markedsførringsmaterialer, logo osv.

Vi vil dog ikke hjælpe til med selve markedsførringen. Det har vi valgt fordi vi ikke kender lokalområderne særligt godt, og fordi vi tror på at det er nemmere at skaffe deltagere når man kender området. Vi vil dog gerne hjælpe til med idéer og forslag til hvordan det kan gøres.

Hvordan Fungerer Det

Folk er forskellige

det samme er aftaler

Ikke 2 partnerskaber er ens, derfor er det også forskelligt hvordan de er sammensat og hvad de indeholder. Nogle partnerskaber har en løbetid, andre har ikke. Derfor plejer vi altid at lave partnerskabsaftelen i fællesskab så begge parter ved hvad partnerskabet indeholder og hvad en arbejds og evt. overskudsfordeling vil være.

Lad og komme i gang

Oplev kvaliteten, og lettelsen. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Få Et Uforpligtende Tilbud